Christer Berlin

Founder/Partner

Som Koncernchef, VD samt regionchef har en del av Christer jobb inneburit styrelseuppdrag bl a som ledamot i moderbolag samt som styrelseordförande i dotterbolagen.

Bolagen har haft ägarspridning från personal-, riskkapital-, utlands-ägda till börsnoterade. Under långa perioder har Christer både haft sälj- samt konsultchefsjobb i kombination med VD-befattningar.

På fritiden driver Christer tillsammans med Monica Stall Nyby, ett inackorderings stall med plats för 25 hästar.
Som VD/ koncernchef och grundare/entreprenör har professionellt styrelsearbete med flera externa ägare varit en naturlig del av uppdraget.

Christer har också haft ordförandeposten i Gideonsbergs IF som vid den tiden hade allsvenskt damlag samt herrar i division 3 och en stor ungdomsverksamhet omfattande 28 ungdomslag
Christer är van att jobba med operativa ledningsuppgifter som VD, försäljning-, konsult-, region- eller IT-chef.

Konsult

Efter att ha startat och etablerat flera bolag har nu Christer valt att arbeta från eget konsultbolag som både tar operativa ledningsjobb samt styrelse och mentorsuppdrag.


Erfarenhet

Christer har sedan 35 år arbetat som säljare, försäljningschef, ekonomichef, konsultchef samt VD och koncernchef i ett flertal bolag inom IT-området.


Bakgrund

Bakgrund från elitfotboll samt föreningsliv har fostrat Christer att bli en lagspelare med tydlig målbild.